Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL Ázsiai-kupa: bronzérmes a Newcastle, City-vereség a fináléban! – videóval

Véget értek a Premier League Ázsiai-kupa küzdelmei. A bronzéremért a Newcastle és a West Ham feszült egymásnak, míg a döntőben a Wolverhampton és a Manchester City vívott ‘csatát’. 

A két együttes egyaránt könnyedén jutott be a felkészülési torna fináléjába, viszont elsődlegesen minden bizonnyal sokan a Manchester City győzelmére fogadtak volna. Nos, a megszokott papírforma borult, s végül a Wolves nyerte meg a minitornát. A rendes játékidőben nem tudták dűlőre vinni a dolgot a csapatok, így jöhetett a tizenegyespárbaj. Az ‘idegek harcában’ végül a Wolverhampton bizonyult jobbnak, azaz tehát Nuno Espiritó Santo legénysége lett a torna győztese. 

Wolverhampton – Manchester City 0-0 – Büntetőkkel: 3-2
G.: – ill. –

https://www.youtube.com/watch?v=Mre0EsHinfk

A bronzéremért folytatott csatát a Newcastle United nyerte. A ‘szarkáknak’ eddig nincsen kellemes nyaruk, hiszen a elveszítették a két legjobb góllövőjüket, illetve Rafa Benítez sem maradt. Sovány vigaszként felfogható ez az érem, hiszen mégiscsak egy szimpla felkészülési tornáról beszélhetünk. A mindent eldöntő gólt Muto szerezte a mérkőzés 34. percében. A nemrégiben kinevezett Steve Bruce-nak bőven lehet munkája ezzel a csapattal, ha a vezetőség a következő hetekben nem kapja magát össze, s nem erősíti meg a keretet a minőséget vesztett posztokon. 

Newcastle United – West Ham United 1-0 (0-0)
G.:
Muto(34.) ill.

https://www.youtube.com/watch?v=J9UK_EqQNO0