Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Az AC Milan hozhatja Európába az argentin tehetséget – sajtóhír

Olasz források szerint a nyári átalakulás közben járó AC Milan együttese komolyan fontolóra vette, hogy kifizesse az argentin labdarúgás egyik legnagyobb ígéreteként számon tartott irányító kivásárlási árát…

A La Gazzetta dello Sport jelentése szerint az AC Milan együttese könnyen lehet, hogy ki fogja fizetni az argentin tehetség, Matias Zaracho aktuális szerződésében rögzített, 25 millió eurós kivásárlási árat nevelőcsapata, az aktuális bajnok Racing Club részére.

A 21 éves irányító középpályás idén már az argentin felnőtt válogatottban is bemutatkozhatott, miközben klubcsapatában fiatal kora ellenére az elmúlt két kiírásban állandó kezdőként számoltak vele, a legutóbbi szezonban 23 mérkőzés alatt három gólt is szerzett.

Zaracho az elmúlt években csapattársa volt a múlt nyáron az Inter csapatához szerződő Lautaro Martineznek, akit ígéretes teljesítménye révén a közelmúltban már az FC Barcelona csapatával boronáltak össze – már csak a milánói riválisnál játszó egykori klubtárs miatt is pikáns lenne, ha a Rossoneri szerződtetné.

AC Milan – Transzfer térkép

Érkezők: Marco Giampaolo (edző – Sampdoria) Franck Kessie (Atalanta – 24 millió), Theo Hernández (Real Madrid – 20 millió), Rade Krunic (Empoli – 8 millió)

Távozók: Gennaro Gattuso (edző – ?), Manuel Locatelli (Sassuolo – 10 millió), Andrea Bertolacci (? – ingyen), Riccardo Montolivo (? – ingyen), Ignazio Abate (? – ingyen), Cristian Zapata (? – ingyen), Tiemoue Bakayoko (Chelsea – kölcsönből vissza)