Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Csapattársa már tudni véli, hogy mi lesz Pogba sorsa

A nyári transzferidőszak egyik slágere Paul Pogba távozása a Manchester Unitedból, konkrétumok viszont továbbra sincsenek. Csapattársa, Juan Mata viszont már tudja, hogy dönt majd a francia középpályás. 

Forrás: AS

Juan Mata reméli, hogy Paul Pogba és David de Gea is a Manchester United játékosa lesz a 2019/20-as szezonban. A spanyol középpályás szerint Pogba olyan pozitív hatással van a Manchester Unitedra és játékosaira, hogy maradni fog a klubban.

“Mindannyian tudjuk, hogy Pogba egy fantasztikus középpályás, és egy nagyon jó és nagyon pozitív srác, aki mindenkire remek hatással van. Azt hiszem, hogy boldog itt, és összetartja a csapatot, de nem beszélhetek más nevében, csak az enyémben. Mint a csapattársa és barátja azt szeretném, ha maradna és boldog lenne, mert ő egy kiváló játékos számunkra.”

A világbajnok francia középpályás júniusban bejelentette, hogy valamilyen új kihívást szeretne, és legtöbbször korábbi csapatával, a Juventusszal, illetve és a Real Madriddal hozták szóba. Pogba azonban még továbbra is az MU játékosa, és el is utazott a csapattal a szezon előtti turnéjukra Ausztráliába és Ázsiába.

Mata honfitársáról, David de Geáról is beszélt, aki állítólag egy új, hatéves szerződést fog aláírni a csapattal.

“David a legjobb kapus a világon és az egyik legjobb barátom, így azt akarom, hogy maradjon. Szakmai szempontból is fontos, hogy ne távozzon, mert az előző szezonban is rengeteg pontot mentett nekünk.”

Míg a spanyol hálóőr helyzete rendeződni látszik, addig Pogba ügye továbbra is kérdéses maradt.