Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ismét az AC Milannal kötne üzletet a Sevilla – sajtóhír

Andre Silva tavalyi kölcsönzése után a spanyol élvonalbeli (La Liga) Sevilla csapata újabb támadószellemű játékost szeretne megszerezni az AC Milan gárdájától…

A Marca információi szerint a Sevilla csapata komolyan kivetette a hálóját az AC Milan együttesénél egyre inkább eladásra szánt spanyol játékosra, a korábban az AS Romával hírbe hozott Suso szolgálataira.

A spanyol lap szerint az andalúziai gárda a közelmúltban a PSG-hez távozó Pablo Sarabia utódját keresi, s a milánóiak karmestere mellett a PSV-ből Steven Bergwijn lehet még opció számukra. A spanyol lap hozzátette, hogy a Sevilla kész kifizetni a Suso szerződésében az Olaszországon kívüli klubok számára előírt, 40 millió eurós kivásárlási árat.

A 25 esztendős támadó középpályás 2015 óta áll a Rossoneri alkalmazásában, és az utolsó három idényben kapott állandó játéklehetőséget, de az eddig kiszivárgott információk szerint egyre inkább úgy tűnik, hogy az idei nyárnál tovább nem fog maradni az AC Milan kötelékében. Suso a milánóiaknál eltöltött időszak alatt 136 mérkőzés alatt 23 gólt szerzett, a tavalyi kiírásban lejátszott 41 összecsapás során nyolc találatot és kilenc előkészítést regisztrált.

Sevilla – Transzfer térkép

Érkezők: Julen Lopetegui (edző – legutóbb Real Madrid), Jules Koundé (Bordeaux – 22 millió), Diego Carlos (Nantes – 15 millió)Dabbur Munas (RB Salzburg – 15 millió), Lucas Ocampos (Marseille – 15 millió) Maximilian Wöber (Ajax – 10,5 millió), Joan Jordán (Eibar – 15 millió), Fernando (Galatasaray – 4,5 millió) Sergio Reguilón (Real Madrid – kölcsönbe), Oliver Torres (Porto – 12 millió), Nemanja Gudelj (Guangzhou Evergrande – ingyen)
Távozók: Pablo Sarabia (PSG – 18 millió), Luis Muriel (Atalanta – 18 millió), Quincy Promes (Ajax – 17,2 millió), Gabriel Mercado (Al Rayyan SC – ingyen)