Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid, Asensio: „Ez egy új kihívás az életemben”

Sajnálatos módon a Real Madrid erőltetett menetű felkészülési túráján sérülést szenvedett Marco Asensio. A legfrissebb hírek szerint csak valamikor tavasz elején kerülhet vissza a pályára a spanyol válogatott játékos, kiheverve most begyűjtött szalagsérülését.

Hatalmas aggodalmat jelentett a Real Madrid környezetében, hogy Asensio megsérült az Arsenal elleni 2-2 alkalmával. Az egyébként is paprikás hangulatúra sikerül meccsnek nem igazán hiányzott a mallorcai szélső sérülése. Az első diagnózisok aggodalomra adtak okot, konkrétan egy egész kihagyott szezonról, elbukott Eb-kerettagságról lehetett olvasni. Természetesen a kora februári visszatérés sem túl örvendetes egy 23 esztendős focista számára. Lévén még csak július van…

Asensio természetesen igyekszik pozitívan állni a dolgokhoz, ám szavaiból érződik, hogy tisztában van vele: nehéz időszak vár rá. A Real sztárja ezt írta Twitteren:

„Ezt a szezont új reményekkel kezdtem el, gondoskodva a minden részletre való felkészülésre, hogy nagyszerű formában játszhassak. Mind a Real szurkolók, mind pedig saját magam számára. De az élet néha akkor is felpofoz, ha a csúcsra törsz, és mindent teljesen megváltoztathat egy pillanat alatt. Ezekben a napokban nagyon nehéz volt, de most egy új személyes kihívás kezdődik az életemben, és biztos vagyok benne, hogy ez is egy nehéz szezon lesz. A támogató üzenetek és a sok szeretet sok erőt adnak nekem. Köszönet a szívem legmélyéből, hamarosan újra találkozunk.”.