Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Zidane megszólalt a kínos zakót követően

A Real Madrid csapata 7-3-as vereséget szenvedett az Atlético Madridtól felkészülési mérkőzésen, a kínos vereség után pedig nem sokkal Zinedine Zidane is megszólalt…

A Real Madrid vezetőedzője, Zinedine Zidane természetesen elismerte, hogy pocsékul sikerült csapata számára a városi rivális elleni, amerikai felkészülési mérkőzés, ugyanakkor a francia szakember hozzátette, hogy véleménye szerint nagyon jók a “királyi gárda” kilátásai a közelgő, új idényre:

“Annyi történt, hogy nagyon rosszul kezdtük a meccset. Ilyen magas szintű mérkőzésen ez szörnyű kezdés. Nyolc perc után 2-0 volt az állás, és nem láttam jeleket, hogy változtatni akarnánk. Nagyon kemény volt az első félidő, hiányzott az intenzitás, ami ilyen szinten elengedhetetlen. Tudjuk, hogy hét gólt kaptunk és ezt nem engedhetjük meg magunknak, a játékosok nagyon csalódottak. Ez egy borzasztó meccs volt számunkra, de most arra koncentrálnunk, hogy kijavítsuk a hibákat, hogy a következő meccsen biztosan ne forduljanak elő újra.

Biztos vagyok abban, hogy ez a csapat nagy dolgokat fog elérni az előttünk álló idényben. Meg vagyok győződve arról, hogy olyan csapatom van, amely a legmagasabb szinten is helyt fog állni. A játékosok nem hagynak cserben, jelenleg még a felkészülés tart, nyugodtnak kell maradnunk. A szezon kezdetére kell készen állnunk.”