Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Egyik legjobbját adná a MU kegyvesztettjéért a Juventus – sajtóhír

Továbbra is napirendi ponton szerepel a Juventus csapatánál az argentin sztár eladása, akit a legfrissebb hírek szerint az Old Traffordra küldenének a vb-bronzérmes centerért cserébe…

Azok után, hogy a minap elutasította a Tottenham ajánlatát, a Juventus csapata a Sky Sports szerint felajánlotta Paulo Dybala játékjogát a Manchester United részére az Old Traffordon eladásra szánt Romelu Lukaku szolgálataiért cserébe valamekkora pénzösszeg mellett.

A MU belga támadóját korábban az olasz bajnoki (Serie A) rivális Inter csapatával hozták hírbe, de egyelőre nem történt semmi konkrétum Lukaku milánóiakhoz igazolásával kapcsolatban, és a befejező csatárt kereső torinóiaknál is felmerült a neve, ahonnan Híguiant továbbra is eladásra szánják. A 26 éves támadó két év alatt 42 gólt szerzett a “Vörös Ördögök” alkalmazásában, de a második szezonja finoman szólva is hagyott kívánni valót maga után.

A 25 esztendős argentin 2015 óta áll a Juventus alkalmazásában, ám amíg az elmúlt években a csapat alapembere volt, addig CR7 múlt nyári érkezése óta kétségtelenül kevesebb játéklehetőséhez jutott, az elmúlt szezonban pedig mindössze öt-öt bajnoki és BL-beli találat fűződött a nevéhez. Egyre inkább úgy tűnik, hogy adott esetben a Juve hajlandó lenne megválni tőle, noha állítólag Dybala nem szeretne távozni Torinóból.

Juventus – Transzfer térkép

Érkezők: Maurizio Sarri (edző – Chelsea), Luca Pellegrini (AS Roma – 22 millió) Aaron Ramsey (Arsenal – ingyen), Adrien Rabiot (PSG – ingyen), Gonzalo Higuain (Chelsea – kölcsönből vissza), Gianluigi Buffon (PSG – ingyen), Matthijs De Ligt (Ajax – 75 millió)
Távozók: Massimiliano Allegri (edző – ?), Leonardo Spinazzola (AS Roma – 29,5 millió), Emil Audero (Sampdoria – 20 millió), Stefano Sturaro (Genoa – 16,5 millió), Riccardo Orsolini (Bologna – 15 millió), Alberto Cerri (Cagliari – 9 millió), Andrea Favilli (Genoa – 7 millió), Andrea Barzagli (visszavonult)

Manchester United – Transzfer térkép

Érkezők: Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió)
Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen)