Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: A szurkolók szerint is nagyon nagy a baj!

Mint az korábban megírtuk, a hírek szerint a Real Madridnál nagy port kavart az Atlético Madrid elleni megsemmisítő 7:3-as vereség. Nos, a szurkolók szerint pedig közel sem biztos, hogy sikeres lesz Zinedine Zidane visszatérése.

(Kép: as.com)

Kezdjük azzal, hogy láttunk már számos esetet a futballtörténelemben, amikor egy játékosnak, vagy edzőnek közel sem lesz olyan eredményes a visszatérése korábbi sikereinek helyszínére. Ráadásul az is igaz, hogy Zidane első két és fél éve alatt nyert 3 Bajnokok Ligáját, két klubvilágbajnokságot, egy spanyol Szuperkupát, sőt szurkolók millióinak szívét is sikerült megnyernie (…)

Zidane márciusban visszatért, tisztességgel befejezte a szezon csapatával, aztán kezdődött a nyár. Az a nyár, ahol hiába Eden Hazardék leigazolása, közel sem minden olyan kerek Madridban: gondoljunk csak Gareth Bale mizériájára, James Rodriguez bizonytalan helyzetére, vagy Marco Asensio súlyos sérülésére. Aztán jött mindenhez jött még a városi rivális elleni megsemmisítő vereség, ami még egy felkészülési mérkőzéshez képest is nagyon, de nagyon csúnyán festett.

A madridi székhelyű As című sportnapilap ezeket a tényezőket is figyelembe véve, szavazásra invitálta a blancók szurkolóit hivatalos Twitter csatornáján. A voksoláson a drukkerek két opció közül választhattak: ‘Megbízunk Zidane-ban’, vagy ‘Már karácsonyra nem lesz a csapat élén!’.

Bármilyen meglepő, de utóbbira voksoltak többen, mégpedig 53%-os aránnyal! Talán ez is jelzi, hogy valami tényleg nem stimmel az utóbbi hetekben a Real Madridnál