Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: nem adják kölcsön a spanyol szélsőt, kell Zidane-nak – sajtóhír

Habár rengeteg a kérdőjel a Real Madrid háza táján, egy újabb kirakós kerülhet most a helyére – a fiatal spanyol támadó jövőre ismét bizonyíthat Zidane-nak.

Kép: Malay Mail

Rengeteg új érkezőt jegyezhettünk fel a nyáron, ám az előszezon során mégsem lehettek elégedettek a madridi drukkerek sem a Real támadó-, sem pedig a védőmunkájával. A teljesítmény eddig elég harmatos, sokaknak kell még bizonyítaniuk, hogy helyük van Zidane csapatában. Van azonban egy fiatalember, aki meccs nélkül is biztosította a helyét.

A Managing Madrid ugyanis spanyol sajtóhírekre hivatkozva úgy értesült, a klubon belül már szóltak Brahim Diaznak, hogy a következő szezonban is számítanak rá. Brahim a Manchester City-ből tért haza Spanyolországba januárban és néhány mérkőzésen meg is tudta mutatni azóta, hogy van benne potenciál bőven. Az elmúlt hetekben azonban sérülések hátráltatták, így az előszezon során eddig még nem léphetett pályára, így  a jövője is elég homályosnak tűnt. Állítólag már közel áll a visszatéréshez és hamarosan a társakkal gyakorolhat majd, a jövője miatt viszont így nem kell majd aggódnia.

Ez a hír nem meglepő Asensio sérülése miatt: a másik spanyol támadó hosszú hónapokra kidőlt, így mindenképpen szükség lehet majd Brahim Diaz szolgálataira. A madridi blog szerint így mellette Vinicius, Rodrygo, Lucas Vazquez (már ha marad) és Kubo jöhetnek majd számításba Asensio helyén. Utóbbi kapcsán megerősítették, hogy év közben a felnőttekkel edz majd, de a Castillánál szerepelhet hétvégénként. Lucas mellett pedig Bale és James Rodriguez szerepe is kérdőjeles – hamarosan eldől majd, hogy van-e kérőjük, akarnak-e menni, vagy szeretné-e őket Zidane.