Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Most érkezett: Coutinho elhagyja az FC Barcelonát!

A legnépszerűbb barcelonai sportnapilapnak számító Sport ma reggeli címlapján hozta le a szenzációs hírt, miszerint napokon belül véget ér Philippe Coutinho és az FC Barcelona „kapcsolata”. A szakításról egyelőre nem sok konkrétum derült ki.

Ugyan a Sport értesülései nem mindig megbízhatóak, ám a magát jól informáltnak feltüntető lap szerint most nagyon biztosnak tűnik az információt illetően: Coutinho alig másfél szezon után máris elhagyni kényszerül az FC Barcelonát.

Állítólag az illetékesek egész nyáron dolgoztak a mindenki számára megfelelő megoldás elkészítésén, ám életképes ajánlat nem futott be a brazil támadóért. Coutinho 2018. januári vételára lehetett a legijesztőbb: akkor a Barca 145 millió euróért vette meg őt a Liverpooltól. A katalán kirakatklub pedig aligha akar sokat bukni a náluk hetvenhat meccsen huszonegy gólt szerző légióson.

A Sport szerint nem elképzelhetetlen verzió, hogy a Barcelona akár szívesen kölcsön is adná Coutinhot egy lelkes jelentkezőnek, bízván benne, hogy egy próbaszezon kellőképp felverheti a majdani vásárlási árat.