Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

MU: “Maguire lesz az új van Dijk!”

Mint ismert, már csak a hivatalos bejelentés várat magára Harry Maguire Manchester Unitedhez történő szerződése kapcsán. Az angol középhátvéd érkezését kis túlzással, de mindenki izgatottan várja a szigetországban.

(Kép: manchestereveningnews.co.uk)

Így van ezzel a nagy rivális Liverpool legendája, Graeme Souness is, aki szerint Maguire olyan hatással lehet a United védelmére, mint Virgil van Dijk volt a Liverpooléra.

Nagy rajongója vagyok mindkettőjüknek. A liga két legjobb középhátvédjéről beszélünk. Igazán kedvelem Maguire játékát, így biztos vagyok abban, hogy a United nagyon de nagyon jól jár majd az ő leigazolásával, hiszen előrelendíti majd a csapatot.” – Így Souness az Omnisportnak adott nyilatkozatában.

“Hogy mire gondolok? Van Dijk amikor megérkezett a Liverpoolhoz (Alisonnal együtt) azonnal egy szinttel feljebb lépett vele a csapat. A Uniteddel tavaly mindenki szívesen játszott, hiszen sebezhetőek voltak. Szerintem idén már senki nem akar majd szívesen játszani velük! Maguire lesz az új van Dijk! Mindenkinek magabiztosságot ad majd, és körülötte mindenki jobban fog játszani.” – Fejezte be jóslatát Souness.