Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: “A helyében biciklivel mennék Madridba!”

A blancók korábbi középpályása Rafael van der Vaartnak is megvolt a maga véleménye a Donny van de Beekről és Real Madridról szóló átigazolási híresztelésekről.

Van der Vaart (Kép: as.com)

Mint ismert, a fiatal holland középpályás saját maga is elismerte, hogy megkereste a Real Madrid. Van der Vaart szerint honfitársának egy pillanatig sem kellene hezitálnia a döntés meghozatalán.

“Lehet hogy valóban a Realhoz igazol, de egy biztos! Ha a helyében lennék, biciklivel máris indulnék Madridba!” – Így a korábbi Real-játékos a holland NOS televíziónak adott nyilatkozatában.

“Van de Beek számára eljött az idő a váltásra. A Real Madrid jól illene az ő játékához. Az elmúlt idényben nagyot fordult vele a világ, olyannyira, hogy Madridban is megkapná a szükséges játéklehetőséget.” – Tette még hozzá van der Vaart, megjegyezve, azt is hogy a gyenge előszezon miatt a blancók szurkolói is várnak még igazolásokat a klubtól, és szerinte van de Beek az a játékos lenne, akinek mindenki, így szurkolók, csapattársak, vezetők egyaránt örülnének.