Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

A City-hez tart a Juventus kiválósága – sajtóhír

Egybehangzó lapértesülések szerint a Juventus portugál sztárja elbúcsúzott torinói csapattól és immár orvosi vizsgálatra utazott a Manchester City-hez…

Neves olasz és angol források egyaránt megerősítették, hogy Joao Cancelo elhagyja a Juventus csapatát, sőt az átigazolási hírekben mindig jól értesült Fabrizio Romano értesülései szerint a portugál bekk már el is köszönt a torinói gárdától és a Manchester City-hez utazott a szerződtetése előtti orvosi vizsgálatokra.

Eközben Gianluca Di Marzio arról számolt be, hogy Cancelo szolgálataiért cserébe az angol bajnoktól a brazil válogatott hátvéd Danilo és 30 millió euró kerülhet az olasz rekordbajnok birtokába. A 25 éves bekk egy évvel ezelőtt 40 millió euró ellenében szerződött a Juventushoz a Valencia csapatától, miután az azt megelőző idényt az Interben töltötte kölcsönben.

A portugál válogatott védője alapembere volt a Juventus gárdájának a tavalyi idényben, hiszen 25 bajnokin és hét BL-mérkőzésen lépett pályára a Bajnokok Ligájában a legjobb nyolcig jutó együttes színeiben.

A 28 esztendős Danilo az elmúlt két szezon alatt 59 tétmérkőzésen lépett pályára a City szerelésében, azelőtt pedig a Real Madrid (2015-2017) és az FC Porto (2011-2015) csapatait erősítette az öreg kontinensen, s az olasz lapok szerint napokon belül Torinóba érkezhet.

Manchester City – Transzfer térkép

Érkezők: Rodri (Atlético Madrid – 70 millió), Angelino (PSV – 12 millió) Zack Steffen (Columbus Crew – 8 millió).
Távozók: Fabian Delph (Everton – 9,5 millió) Vincent Kompany (Anderlecht – ingyen)

Juventus – Transzfer térkép

Érkezők: Maurizio Sarri (edző – Chelsea), Luca Pellegrini (AS Roma – 22 millió) Aaron Ramsey (Arsenal – ingyen), Adrien Rabiot (PSG – ingyen), Gonzalo Higuain (Chelsea – kölcsönből vissza), Gianluigi Buffon (PSG – ingyen), Matthijs De Ligt (Ajax – 75 millió).
Távozók: Massimiliano Allegri (edző – ?), Leonardo Spinazzola (AS Roma – 29,5 millió), Emil Audero (Sampdoria – 20 millió), Stefano Sturaro (Genoa – 16,5 millió), Riccardo Orsolini (Bologna – 15 millió), Alberto Cerri (Cagliari – 9 millió), Andrea Favilli (Genoa – 7 millió), Andrea Barzagli (visszavonult), Moise Kean (Everton – 27,5 + 2,5 millió).