Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Bayern München: küszöbön a City sztárjának leigazolása! – sajtóhír

Hosszas huzavona végén nagyon úgy tűnik, hogy pont kerülhet a Bayern München kiszemeltjének klubváltására, és a bajorok egy új, leendő korszakos meghatározó játékos megszerzésére készülnek…

A France Football beszámolója értelmében a Manchester City végre beadta a derekát, és a Bayern München több hónapos ostrom végén leigazolhatja a régóta kiszemelt Leroy Sanét, méghozzá tekintélyes összeg, mintegy 110 millió euró ellenében.

A forrás szerint a 23 esztendős német válogatott szélső öt évre szóló megállapodást készül kötni a bajorokkal, amely során évente 18 millió euró ütheti markát, és a Bayern még a legutóbb az Arjen Robben által viselt 10-es mezt is felajánlotta neki. Sané 2016-ban 50 millió euróért igazolt az Etihadba a Schalke 04 együttesétől, a Cityben az elmúlt években 134 tétmérkőzésen 39 gólt és 45 gólpasszt jegyzett.

Folytatódhat tehát az őrségváltás a bajorok háza táján, Robben és Ribéry távozását követően Hernandez és Pavard mellett immár egy újabb fiatalabb generációhoz tartozó megszerzése került a célegyenesbe.

Bayern München – Transzfer térkép

Érkezők: Lucas Hernandez (Atletico Madrid – 80 millió), Benjamin Pavard (Stuttgart – 35 millió), Jann-Fiete Arp (Hamburg – 3 millió).
Távozók: Mats Hummels (Borussia Dortmund – 35 millió), Arjen Robben (visszavonult), Franck Ribery (? – ingyen), Rafinha (Flamengo – ingyen).