Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Coutinho a Liverpool riválisánál folytathatja – sajtóhír

Francia sajtóértesülések szerint Philippe Coutinho mégis elhagyja idény nyáron a Barcelonát, és visszatér az angol bajnokságba. 

Képtalálat a következőre: „coutinho”

Forrás: talksport.com

A francia L’Equipe információi szerint Coutinho az Arsenal játékosa lesz a következő szezonban, miután a Barcelona egy évre kölcsön adja őt a londoni klubnak. Más információk szerint a kölcsönnek díja is lesz, 25 millió euró, ami igen magas összeg egy ilyen üzletben. Arról nincs hír, hogy az Arsenalnak lesz-e elővásárlási opciója a brazil játékosra.

Coutinho klubrekordért érkezett 2018 januárjában a Barcelonába a Liverpoolból, és bár jól indult a karrierje, mostanra a katalánok inkább már csak szabadulnának a középpályástól. A játékost már több klubbal is hírbe hozták, mint a PSG, a Chelsea vagy a Manchester United is, most viszont úgy tűnik, hogy az Arsenal lehet a befutó.

A 27 éves brazil összesen 76 tétmérkőzésen lépett pályára a Barcelona színeiben, amelyeken 21 gólt és 11 gólpasszt jegyzett.

FC Barcelona – Transzfer térkép

Érkezők: Antoine Griezmann (Atlético Madrid – 120 millió), Frenkie de Jong (Ajax – 75 millió), Murara Neto (Valencia – 26 millió), Junior Firpo (Real Betis – 18+12 millió), Emerson (Atlético-MG – 12 millió), Marc Cucurella (Eibar – 4 millió).
Távozók:  Malcom (Zenit – 40+5 millió), Jasper Cillessen (Valencia – 35 millió), André Gomes (Everton – 25 millió), Paco Alcácer (Dortmund – 21 millió), Denis Suarez (Celta Vigo – 12,9 millió), Marc Cucurella (Getafe – kölcsönbe), Thomas Vermaelen (Vissel Kobe – ingyen).

Arsenal – Transzfer térkép

Érkezők: Nicolas Pépé (Lille OSC – 80 millió), William Saliba (Saint-Etienne – 30 millió), Gabriel Martinelli (Ituano FC – 6 millió), Dani Ceballos (Real Madrid – kölcsönbe).
Távozók: David Ospina (SSC Napoli – 3,5 millió), William Saliba (Saint-Etienne – kölcsönbe), Aaron Ramsey (Juventus – ingyen), Petr Cech (visszavonult), Danny Welbeck (? – ingyen), Stephan Lichtsteiner (Bordeaux – ingyen).