Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: a többség szerint nem kell Neymar

A legújabb hírek arról szólnak, hogy az FC Barcelona sikertelen próbálkozásain felbuzdulva a Real Madridnál újra fontolóra vették a brazil Neymar megszerzését, a francia bajnok Paris Saint-Germain együttesétől.

Állítólag egy utolsó transzferpiaci támadásra még hajlandó a Barca, de a katalán sztárklub már aligha ragaszkodik igazán Neymar megszerzéséhez. Legalábbis ezt állathatjuk erre a nyárra, szinte teljes meggyőződéssel. Azonban a spanyol bajnoknak nemcsak a PSG akaratosságával kell megküzdenie, évén újfent bekerült a képbe a Real Madrid is.

A „Királyiak” úgyszintén egy utolsó nyári rohamra készülnek, hogy beteljesítsék Neymar sorsát, akit még tinédzserkora alkonyán meg akartak szerezni, még a Santos játékosaként. Ám könnyen lehet, hogy hiába a Real illetékeseinek lelkesedése, a brazil válogatott csillag érkezése nem mindenkit hozna lázba. Az AS az internetes oldalán mindig érdekes közvélemény kutatásokat tart. A spanyol lap most arról kérdezte olvasóit, hogy örülnének-e a PSG támadó érkezésének? A többség, egészen pontosan 59,7 százalék nem szeretné, hogy Neymar a Bernabeuba szerződjön. És csak a fennmaradó 40,3 százalék az, aki díjazná a Real Madrid erőfeszítéseinek sikerességét.