Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Korábbi Barca-támadót igazolna az AS Roma! – sajtóhír

A Daily Telegraph információi alapján az olasz élvonalban (Serie A) szereplő AS Roma szívesen soraiban tudná a Manchester United támadóját, Alexis Sánchezt…

A brit napilap beszámolója szerint az AS Roma kölcsönvenné a Manchester Unitednél szenvedő Alexis Sánchezt. Korábban a Barcelonában és az Arsenal is megfordult chilei futballista számára nem lenne ismeretlen a Serie A légköre, ugyanis a Barca előtt az Udinesét erősítette. A ‘farkasoknak’ a legnagyobb gondot mindenképpen Sánchez fizetése jelentené, illetve kérdéses persze az is, Lukaku eladása után mennyire válnának meg szívesen egy újabb támadótól. 

Alexis Sánchezt 2018 januárjában nagy reményekkel igazolta le a Manchester United a rivális Arsenaltól. A chilei támadó viszont jócskán besült a ‘vörös ördögöknél’. Koránt sem hozta azt a szintet, amit Londonban megszoktunk tőle. Minden sorozatot figyelembe véve eddig 45 mérkőzésen lépett pályára a Man. United színeiben, melyek során csupán 5 találatot és 9 gólpasszt jegyzett…

Manchester United – Transzferkép 

Érkezők: Harry Maguire (Leicester City – 87 millió), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió).
Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen). Romelu Lukaku (Inter – 65+12 millió)

AS Roma – Transzferkép

Érkezők: Paulo Fonseca (edző – Sahtar Donyeck), Leonardo Spinazzola (Juventus – 29,5 millió), Bryan Cristante (Atalanta – 21 millió), Amadou Diawara (Napoli – 21 millió), Pau López (Real Betis – 23,5 millió), Gianluca Mancini (Atalanta – kölcsönbe), Jordan Veretout (Fiorentina – kölcsönbe).
Távozók: Claudio Ranieri (edző – ?), Luca Pellegrini (Juventus – 22 millió), Stephan El Shaarawy (Sanghaj Senhua – 20 millió), Daniele De Rossi (Boca Juniors – ingyen), Kostas Manolas (Napoli – 36 millió).