Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Íme a Barca ajánlata Neymarért! – sajtóhír

Nagyon úgy néz ki, hogy tovább közeledtek egymáshoz az álláspontok, és az FC Barcelona vezetősége éppen gőzerővel győzködi a PSG-t, ahogyan arról a spanyol és a francia lapok aktuális beszámolói szólnak…

Túlzás nélkül állítható, hogy a világsajtót jelenleg Neymar esetleges klubváltása foglalkoztatja, főleg hogy spanyol és francia források egyaránt tudni vélik, hogy a brazil klasszis a PSG-től visszatérni készül korábbi sikerei színhelyére, az FC Barcelona csapatához.

A katalán RAC1 információi szerint a gránátvörös-kékek legutóbbi ajánlata konkrétan úgy szólt, hogy Philippe Coutinhót valamint 100 millió eurót ajánlottak fel a párizsi sztárcsapat részére a két évvel ezelőtt 222 millió euróért értékesített Neymar játékjogáért cserébe.

Neymar minden sorozatot figyelembe véve két szezon alatt 58 mérkőzésen 51 gólt szerzett a PSG színeiben, míg azt megelőzően a Barca játékosaként négy idényben 186/105 volt ugyanezen statisztikája.

A brazil játékos viszonya úgy tűnik, hogy végérvényesen megromlott a PSG-nél, távozása pedig visszafordíthatatlan a sorozatos botrányai után, a kérdés már csak az, hogy a Barcelona vagy pedig a Real Madrid lehet a befutó érte…

FC Barcelona – Transzfer térkép

Érkezők: Antoine Griezmann (Atlético Madrid – 120 millió), Frenkie de Jong (Ajax – 75 millió), Murara Neto (Valencia – 26 millió), Junior Firpo (Real Betis – 18+12 millió), Emerson (Atlético-MG – 12 millió), Marc Cucurella (Eibar – 4 millió).
Távozók:  Malcom (Zenit – 40+5 millió), Jasper Cillessen (Valencia – 35 millió), André Gomes (Everton – 25 millió), Paco Alcácer (Dortmund – 21 millió), Denis Suarez (Celta Vigo – 12,9 millió), Marc Cucurella (Getafe – kölcsönbe), Thomas Vermaelen (Vissel Kobe – ingyen).

Paris Saint-Germain – Transzfer térkép

Érkezők: Abdou Diallo (Borussia Dortmund – 31 millió),  Idrissa Gueye (Everton – 32 millió), Pablo Sarabia (Sevilla – 18 millió), Ander Herrera (Manchester United – ingyen).
Távozók:  Giovani Lo Celso (Betis – 22 millió), Moussa Diaby (Leverkusen – 15 millió) Grzegorz Krychowiak (Lokomotiv Moszkva – 12,5 millió), Timothy Weah (Lille OSC – 10 millió), Adrien Rabiot (Juventus – ingyen), Gianluigi Buffon (Juventus – ingyen), Daniel Alves (Sao Paulo – ingyen), Christopher Nkunku (Leipzig – 13 millió), Kevin Trapp (Eintracht Frankfurt – 7 millió).