Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Új szerződést kötne tehetségével az AS Roma – sajtóhír

Olasz lapinformációk szerint az AS Roma csapata semmi esetre sem szeretne megválni legnagyobb tehetségétől, és komoly lépésre szánták el magukat, hogy minél hosszabb időre lekössék őt magukhoz…

A Corriere dello Sport információi szerint az AS Roma csapata további öt évvel készül meghosszabbítani fényes jövő előtt álló tehetséges, Nicolo Zaniolo aktuális szerződését a fővárosi klubnál.

A 20 esztendős Zaniolo az elmúlt szezonban robbant be az AS Roma csapatában, nagyszerű technikai megoldásai és hat találata révén hamar felhívta magára a nagy csapatok figyelmét és a közelmúltban a felnőtt válogatottbeli debütáláson is áteshetett.

A tehetséges labdarúgó a közelmúltban a teljesség igénye nélkül többek közt az olasz rekordbajnok Juventus, valamint az angol bajnokság (Premier League) élmezőnyében érdekelt Tottenham és Manchester United csapatainak érdeklődését hívta fel magára.

AS Roma – Transzfer térkép

Érkezők: Paulo Fonseca (edző – Sahtar Donyeck), Leonardo Spinazzola (Juventus – 29,5 millió), Bryan Cristante (Atalanta – 21 millió), Amadou Diawara (Napoli – 21 millió), Pau López (Real Betis – 23,5 millió), Gianluca Mancini (Atalanta – kölcsönbe), Jordan Veretout (Fiorentina – kölcsönbe).
Távozók: Claudio Ranieri (edző – ?), Luca Pellegrini (Juventus – 22 millió), Stephan El Shaarawy (Sanghaj Senhua – 20 millió), Daniele De Rossi (Boca Juniors – ingyen), Kostas Manolas (Napoli – 36 millió).