Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Jövő nyáron is ingyen igazolna világsztárt a Juventus – sajtóhír

Az olasz rekordbajnok Juventus együttese kapcsán az elmúlt években már megszoktuk, hogy zseniális érzékkel igazolnak nyaranta lejárt szerződésű világsztárokat ingyen, elég csak idén nyáron Adrien Rabiot vagy mondjuk Aaron Ramsey megszerzésére gondolni. Jó eséllyel mindez jövő ilyenkor sem lesz másként…

Az AS legutóbbi jelentése szerint az lehet a legvalószínűbb forgatókönyv, hogy Christian Eriksen jövő nyártól a Juventus játékosa lesz, miután a korábbi hírek szerint a dán kiválóság egyáltalán nem szeretné meghosszabbítani 2020 nyarán lejáró szerződését a Tottenham csapatánál, eladására pedig immár minimális esély mutatkozik.

Korábban többek közt a Manchester United és a Real Madrid gárdája kardoskodott a 27 esztendős középpályásért, ám a “Vörös Ördögök” állítólag már elálltak az üzlettől, a spanyol forrás szerint pedig a “királyiaknak” éppen a MU középpályására, a korábban a torinóiakat is erősítő Paul Pogbára fájhat jövő nyáron a foguk első számú célpontként.

A két sztárcsapat mellett időről időre már a Juventus érdeklődéséről is cikkezett a világsajtó, egyáltalán nem lenne meglepetés, ha – szokásukhoz híven – az aktuális évad második felében már megkezdenék vele a tárgyalásokat a közös folytatásról.

Eriksen 2013 óta minden sorozatot figyelembe véve 277 mérkőzésen 66 gólt szerzett a Tottenham szerelésében.

Juventus – Transzfer térkép

Érkezők: Maurizio Sarri (edző – Chelsea), Luca Pellegrini (AS Roma – 22 millió) Aaron Ramsey (Arsenal – ingyen), Adrien Rabiot (PSG – ingyen), Gonzalo Higuain (Chelsea – kölcsönből vissza), Gianluigi Buffon (PSG – ingyen), Matthijs De Ligt (Ajax – 75 millió).
Távozók: Massimiliano Allegri (edző – ?), Leonardo Spinazzola (AS Roma – 29,5 millió), Emil Audero (Sampdoria – 20 millió), Stefano Sturaro (Genoa – 16,5 millió), Riccardo Orsolini (Bologna – 15 millió), Alberto Cerri (Cagliari – 9 millió), Andrea Favilli (Genoa – 7 millió), Andrea Barzagli (visszavonult), Moise Kean (Everton – 27,5 + 2,5 millió).