Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Készen áll a távozásra a MU kegyvesztettje – sajtóhír

Angol lapinformációk szerint egyre valószínűbb, hogy rövidesen véget érhet a Manchester United és chilei csatára finoman szólva sem túl gyümölcsöző együttműködése…

A Daily Mail aktuális jelentése értelmében Alexis Sanchez immár végérvényesen elhatározta magát, hogy elhagyja a Manchester United csapatát és egykori sikerei helyszínén, Olaszországban keres új klubot magának, ahol a hírek szerint legalább három élcsapat is szívesen látná őt. Helyi beszámolók szerint ugyanis a címvédő Juventus mellett az AC Milan és a Napoli egyaránt nyitott a megszerzése iránt.

A 30 éves csatár a 2018. januári megszerzése óta írd és mondd mindössze 5 találatot szerzett a “Vörös Ördögök” alkalmazásában, mellyel messze alulmúlt minden várakozást, ráadásul időről időre különféle sérülésekkel bajlódik, múlt tavasszal szinte egyáltalán nem tudott játszani, a nyáron ráadásul újabb sérülést szedett össze.

A chilei támadó annak idején 2008 és 2011 között három idény alatt 20 találatot szerzett Olaszországban az Udinese színeiben, mielőtt a Barcelona és az Arsenal alkalmazásában komolyabb ismertséget szerzett volna magának.

Manchester United – Transzfer térkép

Érkezők: Harry Maguire (Leicester City – 87 millió), Aaron Wan-Bissaka (Crystal Palace – 55 millió), Daniel James (Swansea City – 17 millió).
Távozók: Antonio Valencia (LDU Quito – ingyen), Ander Herrera (PSG – ingyen). Romelu Lukaku (Inter – 65+12 millió)