BRÉKING! Coutinho nincs a Barca keretében, orvosira utazik lehetséges csapatához!

K. Tamás
K. Tamás
újságíró, 2019 augusztus 16. 20:34

A Barcelona brazil sztárját Ernesto Valverde egyáltalán nem nevezte a katalánok utazókeretébe.

(forrás: skysports.com)

Váratlan fejlemények a Barcelona háza tájáról, Philippe Coutinho nem csak a kezdőből, de az egész keretből kimaradt. A spanyol média úgy véli, hogy a brazil támadó távozása állhat a háttérben, ugyanis a sajtó szerint egyre közelebb a megállapodás a német élvonal bajnokával, a Bayern München együttesével.

A helyi lapok értesülései szerint Coutinho egy éves kölcsönbe fog távozni a német bajnokhoz, további részletekről azonban még nem tudtak beszámolni az ügyben.

Érdekes fejlemények lehetnek ezek annak fényében, hogy Coutinho távozását eddig nem csak a Bayern München gárdájával hozták összefüggésbe, a brazil támadó akár honfitársa, Neymar érkezésének is az egyik kulcsszereplője lehet.

FC Barcelona – Transzfer térkép

Érkezők: Antoine Griezmann (Atlético Madrid – 120 millió), Frenkie de Jong (Ajax – 75 millió), Murara Neto (Valencia – 26 millió), Junior Firpo (Real Betis – 18+12 millió), Emerson (Atlético-MG – 12 millió), Marc Cucurella (Eibar – 4 millió).
Távozók:  Malcom (Zenit – 40+5 millió), Jasper Cillessen (Valencia – 35 millió), André Gomes (Everton – 25 millió), Paco Alcácer (Dortmund – 21 millió), Denis Suarez (Celta Vigo – 12,9 millió), Marc Cucurella (Getafe – kölcsönbe), Thomas Vermaelen (Vissel Kobe – ingyen).