Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Légiósok: Nagy Ádám betalált, majd lesérült

Tovább folytatta remeklését újdonsült csapatában a magyar válogatott középpályása, azonban sajnos balszerencsés módon, sérülés érte…

Az angol másodosztályú bajnokság (Championship) új idényének 3. fordulójában megszerezte első győzelmét a QPR elleni 2-0-s siker formájában a Nagy Ádámot ismét soraiban tudó Bristol City együttese. Légiósunk az első félidő 35. minutumában egy szép, lapos lövésből szerzett találattal vette ki a részét csapata győzelméből. Sajnálatos módon, nem sokkal később a Bolognától távozó játékos bokasérülést szenvedett, és a szünet után már nem jöhetett ki a pályára.

A 24 esztendős középpályást eddig minden pályára lépése után dicsérték a csapat szurkolói és edzői stábja, sérülésének súlyosságáról azonban egyelőre nem adott tájékoztatást a bristoli hivatalos oldala, így sajnos csak találgathatunk, és reménykedhetünk, hogy Kalmár Zsolt kiesése után nem kell egy újabb kulcsembert nélkülöznie a magyar válogatottnak a közelgő, szlovákok elleni Eb-selejtezőn.

A Bristol City három forduló után 4 ponttal a középmezőnyben helyezkedik el, a másodosztályú tabellát jelenleg a tavaly a feljutásról épphogy lemaradó Leeds United vezeti.

A bajnokság aktuális állása