Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

PL: idegenben botlott a Manchester United – VIDEÓVAL

Immár csak két hibátlan együttes maradt a Premier League mezőnyében (Liverpool, Arsenal), ugyanis a második forduló záró meccsén értékes pontokat vesztegetett el a Manchester United.

Természetesen nem kell hasra esnünk a United már a címben is emlegetett botlásától, lévén Ole Gunnar Solskjaer együttese azzal a Wolverhamptonnal játszott döntetlent, amely már az előző szezonban is mumusa volt. A Wolves tavaly a bajnokságban egy-egy győzelemre és döntetlenre volt jó, sőt a kupából is ők verték ki a „Vörös Ördögöket”.

Ugyan a MU tegnap este sokkal jobb volt összességében, ám a Martial vezető gólját egy szenzációs találattal egalizáló Rúben Neves fémjelezte hazaiak tökéletesen megérdemelték a döntetlent. Paul Pogba a hajrára fordulva büntetőt rontott. Pontosabban a meccs hősének is tekinthető Rui Patrício kivédte a francia világbajnok próbálkozását.

A remivel a MU máris kilepett a hibátlanok sorából, azonban a Wolves is beragadt a rajtnál. A tavalyi év egyik meglepetéscsapata ugyanis továbbra is nyeretlen, a maga két döntetlenjét követően.

Wolverhampton Wanderers – Manchester United 1:1 (0:1)
G.: Neves (55.), ill. Martial (27.)

https://www.youtube.com/watch?v=3VZwuTjge60

A bajnokság állása: