Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Cristiano Ronaldo: „2018 volt a legnehezebb évem”

Miután sorozatban már a harmadik Bajnokok Ligája trófeáját gyűjtötte be a Real Madriddal, az ötszörös aranylabdás Cristiano Ronaldo úgy döntött, hogy kilenc év után elhagyja a Real Madridot. A portugál zseni az őt már tavasz óta titokban csábítgató Juventus-nak mondott igent.

Természetesen a Real Madrid szurkolói nagyon nehezen fogadták el a felek döntését, ám arról sem szabad megfelejtkezni, hogy Florentino Pérez elnök sem a legjobb viszonyban vált el Ronaldotól. A klubtörténet egyik legjobb gólvágójává vált sztárt természetesen befolyásolta döntésében Zinedine Zidane lemondása is, aki azóta már vissza is tért a Bernabeuba.

Ronaldo világ életében határozott embernek mutatkozott, így aligha kell attól tartani, hogy megbánta volna átigazolását a Juventus-ba. Taasszal nem is sikerült azonnal az áhított Bajnokok Ligája siker, azonban az új idénnyel itt vannak az új remények is.

“CR7” az egyik kisebb portugál TV-csatornának adott interjút a minap, és ebből emelünk ki egy sokat mondó részletet:

„Fáj, amikor megkérdőjelezik az ember tiszteletét. De hála istennek megmutattam, hogy tiszta vagyok. A család és azok, akik szeretnek, azok tudják, hogy a 2018-as év nagyon nehéz volt nekem.”

– utalt fájó szívű távozására, a spanyol fővárosból.