Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Eldőlt, hol folytatja Daniel Sturridge! – hivatalos

Csapatot talált magának a Liverpooltól jó néhány esztendő után távozó Daniel Sturridge. Az angol támadót nem kerülték el a komolyabb sérülések az Anfield Roadon eltöltött időszaka alatt. Új állomáshelyén talán elkerülik a problémák, s magára talál. Daniel Sturridge a Trabzonspor színeiben folytatja pályafutását…

A Trabzonspor hivatalos közleményében tudatta, hogy szerződtette a szabadon igazolható Daniel Sturridge-ot. Legutóbb a Liverpoolt erősítő angol támadó hároméves kontraktust írt alá a neves török gárdával, ahol együtt futballozhat korábbi csapattársával, John Obi Mikellel. A nigériai kiválósággal ugyebár a Chelsea színeiben játszottak együtt. 

Daniel Sturridge karrierje során megjárta a Liverpool és a Chelsea mellett a Manchester City, a Bolton Wandererst és a West Brom csapatát is. Legkiemelkedőbb teljesítménye a 2013/2014-es idényhez köthető, akkor 29 bajnokin 22 találatot jegyzett. A Liverpool tagjaként Bajnokok Ligáját nyert, míg a Chelsea-vel szintén magasabb emelhette egy alkalommal a legnagyobb európai kupasorozat serlegét, tovább egyszer a Premier League-t és kétszer az FA-kupát is elhódította társaival.