Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

CR: “Messi jobb játékossá tett engem, ahogy én is őt”

Cristiano Ronaldo a napokban már nyilatkozott nagy riválisáról, Lionel Messiről, és most egy újabb interjúban mondta el a véleményt az argentinról.

Forrás: Marca

Cristiano Ronaldo nyíltan beszélt a Lionel Messivel folytatott rivalizálásáról, kiemelve, hogy mennyire tiszteli az argentint. Annak ellenére, hogy már nem közvetlen ellenfelek, hiszen nem ugyanabban a bajnokságban játszanak, a két játékos közötti versengés nem szűnt meg, ahogy a vita sem arról, hogy ki a jobb játékos. Ronaldo nem fél olajat önteni a tűzre, és beismerte, hogy mindketten segítették egymást a másik fejlődésében.

“Nem kétséges, hogy Messi jobb játékossá tett engem és fordítva. Biztos, hogy bántja, ha azt látja, hogy trófeákat nyerek, mivel engem is bánt, amikor ő nyeri ezeket. Nagyon csodálom a pályafutását, az ő részéről pedig elmondta, hogy csalódott amiatt, hogy elhagytam Spanyolországot, mert ő is értékelte azt a rivalizálást.”

– nyilatkozta a portugál a TV1-nek.

Ronaldo elismerte, hogy van köztük egy egészséges versengés, ahogy más sportokban is előfordult már ilyen.

“Jó ez a versengés közöttünk, de nem egyedi. Michael Jordan is ismerte ezt a kosárlabda karrierje során, ahogy Ayrton Senna és Alain Prost is a Forma 1-ben. Ami közös ezekben, hogy mindegyik egészséges rivalizálás volt. Kiváló szakmai kapcsolatot ápolok Messivel, mert hasonló momentumokon osztozunk karrierjeink során már 15 éve.”