Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Premier League játékossal erősíthet a Monaco – sajtóhír

Cesc Fabregas megszerzése mellett a Leicester City középpályását, Adrien Silvát is bezsákolta a klub a téli átigazolási szezonban, ezt a kölcsönt hosszabbítaná meg a Monaco.

(forrás: goal.com)

Adrien Silva két évvel ezelőtt érkezett a Leicester City együtteséhez, azonban a 22 millió euróért vásárolt játékosnak nem sikerült maradandót alkotnia az angol élvonalban, már az előző szezon második felét is a Monaco együttesénél töltötte kölcsönben. A francia kaland viszont úgy néz ki be fog jönni, ugyanis a Monaco ragaszkodik a portugál játékjogához, már a nyár eleji Youri Tielemansért folytatott tárgyalások alatt is képbe került a neve, mint cserealap, azonban az Adrien Silvát akkor még nem sikerült az üzletbe vonni.

A The Telegraph értesülései szerint most viszont olyan előrehaladott tárgyalásokat folytat a két klub, hogy a 30 éves középpályást a mai nap folyamán már orvosira várja a Monaco együttese.

AS Monaco – Transzfer térkép

Érkezők: Gelson Martins (Atletico Madrid –  30 millió), Benjamin Lecomte (Montpellier – 13,5 millió) Jorge (Santos – ingyen), Henry Onyekuru (Everton – 13,5 millió), Wissam Ben Yedder (Sevilla – 40 millió), Islam Slimani (Leicester City – kölcsönbe.)
Távozók: Nacer Chadli (Anderlecht – kölcsönbe)