Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Napoli: Ancelotti üdvözölte új játékosa érkezését!

Mint ismert, a Napoli bejelentette Hirving Lozano szerződtetését, akit a hírek szerint Carlo Ancelotti vezetőedző személyes kérésére szerződtettek. A tapasztalt olasz tréner elégedetten is nyugtázta a transzfert. 

(Kép: beinsports.com)

“Most még versenyképesebb csapatunk van. Lozanóval és az új érkezőkkel, erősebbek lettünk, több a variációs lehetőségünk, és ami fontos, még nagyobb minőséget képviselhetünk!” – Idézi Ancelotti a Napoli honlapja.

A 60 esztendős tréner azt is elmondta, hogy elégedett az átigazolásokkal, és azzal, hogy a klub áldozott az erősítésekre.

“Lozano az a játékos, akit már egy jó ideje figyelemmel követek. Boldog vagyok, hogy végre leigazoltuk őt. Nem volt egyszerű művelet, hiszen egy extra képességű futballistáról beszélünk, de szerencsére végig elkötelezettnek tűnt a Napoli iránt. Mindannyian  izgatottan várjuk a közös munkát.” – Tért ki Ancelotti a PSV-től szerződtetett mexikói kiválóságra, aki szerinte extrát ad majd csapatának.

“Lozano játszhat a szélen, játszhat középen, de akár csatárt is. Ráadásul pontosan az a technikás és a karakteres játékos, akit kerestünk! Komplett futballista, fantasztikus képességekkel.” – Tette még hozzá Ancelotti.

A klubrekordért vett mexikói a Nápolyiak hetedik komoly nyári igazolása Konstantinos Manolas, Alex Meret, David Ospina, Orestis Karnezis, Giovanni Di Lorenzo, Eljif Elmas után.