Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: két gólos hátrányból fordított az Atlético – eredmények, tabella

A spanyol labdarúgó-bajnokság (La Liga) 3. fordulójának vasárnap esti mérkőzésén, a trónkövetelő két gólos hátrányból fordította meg a találkozót, csereembereinek köszönhetően. 


Spanyolország: La Liga – 3. forduló
Atlético Madrid – Eibar 3-2 (1-2)
Játékvezető: S. Latre, Helyszín: Wanda Metropolitano (Madrid)
Gólszerzők: Joao Felix (27′), Vitolo (52′), Thomas (90+1′) ill. Charles (7′), A. Arbilla (19′)

Az Atlético Madrid annak tudatában léphetett pályára, hogy ismét botlott a Barcelona, a Real Madrid pedig nehéz helyszínre látogat, így akár mindkét főbb riválisától megléphettek volna a “matracosok”. A találkozó elején azonban jött a hideg zuhany, nem is akármilyen, hiszen előbb a 7. percben talált be fejjel Charles, majd a 19. minutumban rúgott gyönyörű gólt Arbilla, ezzel már 2-0 volt a vendégek számára, óriási meglepetésre. Az Atleti ezek után összeszedte magát, és a csodatini Joao Felix tudott szépíteni még az első játékrészben Diego Costa passzát követően.

A második félidőre beállt Vitolo, aki legutóbb a mérkőzés hőse volt győztes góljának köszönhetően, és most is betalált a spanyol középpályás, kiegyenlítve a találkozó állását. Diego Simeone fiai nyomtak végig, és majdnem bejött az argentin mester másik cseréje is, hiszen Renan Lodi labdáját követően a 19 éves Rodrigo Riquelme kis híján megszerezte csapatának a vezetést. A harmadik cseréje viszont szintén bejött Simeonenak, ugyanis Thomas, akárcsak Vitolo, hét perce volt a pályán mikor meglőtte a 3 pontot érő gólt az Atlético Madrid javára.

A forduló eddigi eredményei
Sevilla – Celta Vigo 1-1
Athletic Bilbao – Real Sociedad 2-0
Osasuna – Barcelona 2-2
Getafe – Alavés 1-1
Levante – Valladolid 2-0
Real Betis – Leganés 2-1
Valencia – Mallorca 2-0
Espanyol – Granada 0-3

A forduló hátralévő mérkőzései
09.01 21:00 Villarreal – Real Madrid