Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

FC Barcelona: újabb balhé Neymar miatt

A nem feltétlenül a megbízhatóságáról híres, bár alaptalan hírekkel ritkán előrukkoló Marca a minap megszellőztette, hogy az FC Barcelona játékosai rendkívül elégedetlenek, amiért mégsem sikerül visszaszereznie az illetékeseknek Neymart.

Mint ismert, a nyár legnagyobb huzavonája végül eredménytelenül zárult, és a brazil Neymar a mostani idény első felét is a Paris Saint-Germainben fogja lejátszani. A dél-amerikai támadó még 2017-ben hagyta el a Barcelonát, és mostanra már saját maga is elismerte, hogy megbánta a döntését.

Állítólag ugyan a Real Madrid is szívesen leigazolta volna a párizsi világsztárt, ám az valójában csak a Barcában képes elképzelni a jövőjét. Neymar azonban végül hiába tett meg szinte mindent, végül sem ő, sem a katalánok nem voltak képesek meggyőzni a PSG-t a transzfer létrejöttéről. Bár a pletykák szerint jövőre már csak egy fix 170 milliós összeget kell majd letenni az asztalra a problémás támadóért.

A Barcelona játékosai a nyár első felében nem ujjongtak Neymar visszacsábítását illetően, ám augusztusra már igencsak várták vissza régi harcostársukat. A kútba esett átigazolás okozta érzelmi hullámvasút természetesen nem tett jót a morálnak. A Marca szerint a csapat hangadói már meg is üzenték, hogy nem szeretnék, ha a vezetőség a következő évben is Neymar kegyeiért harcolna, a keret megfelelő megerősítése helyett.