Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Nagy visszatérésre készül Diego Maradona

Egyre több argentin lap számolt be róla, hogy az egyik edzőváltásra készülő klubcsapat a legendás Don Diegót készül újonnan kinevezni a kispadra…

A vezetőedzője menesztésére készülő Gimnasia La Plata együttese több forrás szerint is fontolóra vette, hogy Diego Maradonát nevezze ki a csapat új trénerének, azonban az 58 éves egykori szövetségi kapitány egyelőre cáfolta, hogy bármilyen hivatalos megkeresést kapott volna a közelmúltban.

A szebb napokat is látott világklasszis egy éve immár a mexikói másodosztályban érdekelt Dorados csapatát trenírozza, a tavalyi évad végén azonban elbukták a feljutásról döntő mérkőzést, idén újra nekirugaszkodhatnak. Azonban mindezt már lehet, hogy másik edzővel tehetik, mert az argentin közvélemény szerint maga “Don Diego” is nyitott lenne egy hazájából érkező ajánlatra.

A Gimnasia öt forduló után egyetlen szerzett ponttal sereghajtó 24 csapatos argentin bajnokságban (Super Liga), és ami sokkal fontosabb, hogy a pontátlagokat tekintve is kieső helyen tanyázik, és jókora javulásra lenne szüksége a bennmaradás eléréséhez.