Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Man. City: Pep Guardiola ‘hazaigazolt’!

Egyéb esetben szenzációs hír lenne, de most csak arról van szó, hogy Pep Guardiola a testvére által tulajdonolt Girona FC-nél hivatalosan is klubtag lett. 

Pep (balra) és Pere Guradiola (Kép: as.com)

A Man. City menedzsere a Girona tulajdonosaként, és vezető igazgatójaként tevékenykedő Pere Guardiola hívására érkezett a katalán kis csapathoz.

Pep testvérétől ajándékba kapott a klubkártya mellett egy, az ő legendás 4-es számával feliratozott Girona mezt, és találkozott az első csapat játékosaival, valamint az edző, Juan Carlos Unzué társaságában eszmecsere is szerepelt a programjában.

“Örülök, hogy klubtag lehettem. Manchesterből mindig figyeljük a Girona szereplését, én pedig különösen nyomon követem a klub eredményeit a testvérem miatt. Juan Carlos Unzué megfelelő ember a vezetőedzői posztra. Remélem sikeres évük lesz, és visszajutnak az első osztályba. A legfontosabb az, hogy a szezon végeztével is olyan pozícióban legyenek, hogy reális sansz mutatkozzon a feljutásra.” – Idézi Pep-et a Marca, aki azt is megjegyezte, hogy szívesen jön többször is a Gironához, hiszen otthon érzi magát.