Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Hamsík rövid időn belül másodszor járt a DAC-nál

A szlovák futball legismertebb alakja Marek Hamsík ismételten Dunaszerdahelyre látogatott. A találkozó mögé nem kell odaképzelni a 32 esztendős egykori Napoli sztár hazatérésér, a válogatott alapembere csupán ötleteket gyűjt hamarosan induló projektjéhez.

A nemrégiben átadott DAC-akadémia ugyanis minden igényt kielégít, abból pedig remek ötleteket lehet meríteni egy saját projekthez. Hamsík nem titkolt célja, hogy egy saját akadémiát hozzon létre, melynek helyszíne szülővárosa Besztercebánya lesz. – „Jól tudjuk, hogy Dunaszerdahelyen a futball körüli atmoszféra egyedi, s tényleg fantasztikus. Úgy gondolom, Dunaszerdahelyen sikeres idők jönnek. Sok pénzt és időt invesztálnak a futballba, s ez egyre jobb és jobb lesz.”  – a DAC-honlapnak adott interjújában terveitől részletesebben is mesélt.

A 32 esztendős labdarúgó jelenleg a kínai Dalian Yifang labdarúgója, és éppen most keresi meg akadémiájának az árát. nem mintha Nápolyban nem keresett volna jó, de ha azok a kínai szerződések mesélni tudnának… Aztán persze ki tudja, a DAC és a közeg iránti szimpátia a levezetés periódusában akár találkozhat is, de mi azért mégis csak a Slovan Bratislava mellett tennénk le a voksot amennyiben a játékos egyszer választani fog. Érdekes lenne a szlovák futball nemzeti hősét egy magyaros csapatban látni, de persze nem lehetetlen.