Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Az elnök Neymar helyett más szupersztárokra szavaz!

A La Liga első embere, Javier Tebas a portugál Canal 11 televíziós sportműsor vendége volt, ahol elmondta személy szerint két szupersztár visszatérésének tudna igazán örülni.

(Kép: marca.com)

“Őszinte leszek. szeretném ha Cristiano Ronaldo visszatérne Spanyolországba, és José Mourinho is egy spanyol csapatnál dolgozna.” – Jelentette ki Tebas.

“Mourinho nagyszerű edző, és egy olyan név a szakmájában, akire mindenki figyel. Visszatérve Ronaldora, amikor elment, tudtuk, hogy az egész bajnokságra hatással lesz a távozása, hiszen ő egy globális jelensége a futballnak. Sokan azt mondják, hogy a bajnokság színvonala is más lett nélküle. Erre én annyit mondok, hogy lehet a Premier League a legjobb bajnokság sokak szerint, de én Ronaldoval vagy nélküle a La Ligára szavazok! A Premier League-ből például jó pár éve senki nem nyert Aranylabdát…” – Jegyezte még meg az interjú ezen részénél a sportvezető, aki hangsúlyozta, hogy a La Liga egyik fő célkitűzése az lett, hogy a bajnokságot még versenyképesebbé tegék, ne csak a Real – Barca – Atlético hármasról szóljon a La Liga.