Barcelona: érkezhet-e Neymar januárban?!

F. Ádám
F. Ádám
újságíró, 2019 szeptember 7. 07:19

Ugyan az FC Barcelona vezetősége mindent megpróbált nyári visszaszerzése érdekében, a PSG-vel folytatott tárgyalások végül nem vezettek célra, de vajon megkísérli-e újra korábbi játékosa leigazolását a katalán óriás a januári átigazolási időszakban?!…

Többek közt erről is nyíltan beszélt a Barcelona elnöke, Josep Maria Bartomeu a minap a Barca Tv részére adott interjúban:

“Minden tőlünk telhetőt megtettünk Neymar megszerzése érdekében, sajnos nem sikerült. Azt azonban leszögezném, hogy mi egyetlen konkrét játékost sem ajánlottunk fel érte, amely nevek szóba kerültek a sajtóban, mindannyiukat a PSG kérte volna. A részünkről leginkább vételi opciós kölcsönszerződést szerettünk volna kötni vele. Januárban nem fog érkezni hozzánk, ezt az évet biztosan a PSG-nél fogja tölteni.”

A gránátvörös-kékek első embere emellett két teóriát is cáfolt, egyfelől azt, hogy Lionel Messi kérése lett volna Neymar szerződtetése, másrészt pedig azt is tagadta, hogy a nyáron leigazolt Antoine Griezmann érkezése ellen tüntettek volna a játékosok.