Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Real Madrid: „Vissza kell szerezni a sikeréhséget!”

Egyelőre igencsak viszontagságosnak tekinthető a Real Madrid Cristiano Ronaldo nélküli időszaka. A portugál zseni már több, mint egy éve elhagyta a „Királyiakat”, igaz közben visszatért a kispadra Zinedine Zidane. Ám a sikerek még váratnak magukra.

Hamarosan eltűnik a Real Madrid játékosainak mezéről a klubvilágbajnoki címet jelző embléma is, amely mintegy utolsó mementója a korábbi évek nemzetközi trófeahalmozásának. A zsinórban megnyert három-három Bajnokok Ligája és klub-vb már a múlté, ám a madridiak megalomán elnöke, Florentino Pérez újra a csúcsra akarja járatni csapatát, lehetőleg a saját irányítása alatt.

Pérez elnök a klub tegnapi közgyűlésén szólt lelkesítően a nagyérdeműhöz:

„Vissza kell szereznünk azt a sikeréhséget és intenzitást, amelyet elvesztettünk a tavalyi szezonban. Azokat a jellemzőket, amelyek hosszú távon sikert arattak. Önkritikát kell gyakorolnunk, és újra el kell kezdenünk. A sikerek elterelték a figyelmünket. De fel fogunk zárkózni, és ezekkel a játékosokkal folytatjuk a megkezdett utat.”

– fogadkozott a fővárosi együttes első embere.

A Real Madrid három fordulót követően csak az ötödik helyen szerénykedik a spanyol bajnokságban. Eden Hazardék mérlege egy győzelem és két döntetlen.