Legendák Viadala

Carlo Ancelotti kifakad, nem rejtette véka alá a véleményét…

Őszi Ádám
Őszi Ádám
újságíró, 2019 szeptember 11. 21:48

Eddig tűrt szótlanul és nem tovább, avagy kifakadt a Napoli vezetőedzője Carlo Ancelotti a a Stadio San Paolóban uralkodó állapotok miatt.

A stadionrekonstrukció nem halad jól, pontosabban rég el kellett volna készülnie. Nincs hol öltözni, illetve van, de a körülmények nem megfelelőek. A csapat két idegenbeli meccsel kezdte a szezont, a megállapodás pedig úgy szólt, hogy a Sampdoria elleni mérkőzésre már kész lesz a belső tatarozás. Jövő héten pedig a Liverpool érkezik a BL-ben.

„Láttam az állapotokat a San Paolo öltözőjében. Szóhoz sem jutok. Elfogadtam a kérést, miszerint idegenben játsszuk le az első két mérkőzésünket, hogy befejezhessék a munkát, ahogy megígérték. Két hónap alatt egy házat meg lehet építeni, ők meg képtelenek voltak felújítani az öltözőket! Vajon hol kellene öltöznünk a Sampdoria és a Liverpool elleni meccsen? Felháborít azoknak az inkorrektsége és alkalmatlansága, akiknek el kellett volna végezniük ezeket a munkákat. Hogy lehet, hogy a megye, a város, és a megbízottak semmibe vették a megállapodásokat? Azt látom, hogy nem vesznek minket figyelembe, a város pedig nem kötődik a csapathoz. Megdöbbentem.” – így zárta gondolatait Carlo Ancelotti a Napoli vezetőedzője.

A stadiont még 1948-ban kezdték el építeni, és csak tizenegy esztendővel később, 1959-ben avatták fel. Azóta egyszer, még 1989-ben került felújításra a város kezében lévő létesítmény.