Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Törökország: Falcao már most otthon érzi magát!

A fantasztikus fogadtatásban részesülő kolumbiai kiválóság saját elmondása szerint olyannyira otthon érzi magát már most a Galatasaray együttesénél, hogy az isztambuli közeg pontosan Dél-Amerikára emlékezteti őt. 

Falcao (jobbra) Fatih Terim vezetőedzővel (Kép: as.com)

A Kasimpasa elleni pénteki bajnokin a bemutatkozására készülő Falcao szerint a török szurkolók elhivatottsága és klubszeretete egy lapon említhető a szurkolásukról mindig is híres dél-amerikaiakkal.

“Fantasztikus a város. A családommal abszolút boldogok vagyunk, hogy itt lehetünk. Felejthetetlen pillanat volt a reptéri fogadtatásom! A törökökre nem csak a sportban, a mindennapokban is jellemző ez a szenvedély. Nagyon hasonlóan élnek, mint Dél-Amerikában. A kolumbiai emberekhez viszonyítva észrevehető a hasonlóság.” – Idézi az AS Monacótól érkező csatárt az As című sportnapilap.

 “A Galatasaray nagyszerű klub, az egyik legnagyobb szurkolói hátérrel rendelkezik Európában. Ambiciózus klub, remek edzővel. Június óta kapcsolatban álltunk velünk, és végül boldog vagyok, hogy létrejött az átigazolás, hiszen amellett, hogy a top-szinten tarthatom magam formában, új tapasztalatokkal gazdagodhatok. Alig várom, hogy elkezdődjön!” – Tette még hozzá a 33 esztendős gólvadász.