Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Ügynöke a Barcában látná az argentinok új felfedezettjét

A napokban szerzett mesterhármasa után az általános érdeklődés középpontjába került az Inter tehetséges argentin csatára, akit egyre többen a Barcelona csapatával kezdtek el hírbe hozni…

A minap a tehetséges csatár, Lautaro Martinez ügynöke, Alberto Yaque meglepő őszinteséggel beszélt játékosa és a Barcelona csapatának potenciális közös jövőjével kapcsolatban:

“Nagyszerű lenne őt Leo Messi mellett látni, biztos vagyok benne, hogy megállná a helyét idővel a Barcelonában. Nagyon nagy élvezettel játszik a válogatottban meccsről meccsre, ebben rejlik a sikereinek a titka. Nagyszerűen kontrollálja a játékot és jó időzítése van, bármelyik védőnek képes nehéz pillanatokat okozni, hatalmas jövő állhat még előtte…”

A 22 esztendős támadó múlt nyáron igazolt a Racing Clubtól az Interhez, melyben első évében kilenc gólt szerzett, majd az Icardi-saga lezárulása után a Conte-féle, megújult csapatban is a kezdőben számolnak vele, s a két győzelemmel rajtoló milánói csapatban már megszerezte első gólját az új idényben.

Martinez emellett az utóbbi időben az argentin nemzeti válogatottban is egyre több lehetőséghez jut, összesen 13 meccs alatti 9 góljából nyolcat a 2019-es esztendőben regisztrált, ami mindenképpen pozitívum a Dél-amerikai világbajnoki selejtezők közelgő rajtja előtt.

A Barcelona érdeklődéséről már az elmúlt szezon közben lehetett olvasni, de vélhetően az Inter 80-100 millió eurós összeg alatt nem szeretné őt eladni, így egyelőre a katalánoknak meg kell gondolniuk ezt a beruházást, de lehet hogy jobban járnának ha Luis Suárez esetleges utódját többé nem Neymarban keresnék…