Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Újabb Simeone az Atléticónál!

Az Atlético Madrid lassan kultikussá váló trénerét, Diego Simeonét a minap követte a csapatnál legkisebb fia, miután a “Matracosok” szerződtették a mindössze 16 esztendős tehetséget…

Spanyol beszámolók szerint a 16 esztendős Giuliano Simeone a minap a patinás argentin River Plate együttesétől igazolt az Atlético Madridhoz, ahol a fiatal támadó várhatóan az U18-as csapatban kaphat majd lehetőséget.

A 49 éves argentin szakember 2011 óta irányítja az általa játékosként is több ízben erősített “Matracosokat”, s jelentős szerepe volt abban, hogy a fővárosi gárda a spanyol középmezőnyből Európa élcsapatai közé emelkedett: regnálása alatt egy bajnoki címet, egy Spanyol Kupát, két Európa-ligát és két Európai Szuperkupát hódított el az együttes, miközben két BL-döntőt is játszott. Jelenlegi szerződése 2022-ig köti őt a fővárosi együtteshez.

Diego másik két fia közül a 24 éves Giovanni az olasz élvonalbeli Cagliariban futballozik, míg a 22 esztendős Gianluca a spanyol harmadosztályú Ibizánál szerepel.