Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: A korábbi elnök szerint közel sincs minden rendben Messi körül!

Az FC Barcelona korábbi elnöke, Joan Gaspart érdekes dolgokra hívta fel a figyelmet a katalán Sport című lapnak adott legutóbbi interjújában.

(Kép: as.com)

Az egykori klubvezető elemezte Lionel Messi helyzetét, kitérve az argentin klasszis távozása kapcsán megjelenő híresztelésekre is.

“Az, hogy Messi maga döntheti el, hogy mikor távozik, abban nincs semmi meglepő. Xavinak és Iniestának is megvolt erre a lehetősége. Jól ismerem Messit, és biztos vagyok benne, hogy nem az ő stílusa negatívan feltüntetni a klubot. Ugyanakkor nem szabad figyelmen kívül hagyni, hogy mostanában Messi minden egyes mondandójában ott van a ‘DE’. Azt hiszem nincs teljesen megelégedve azzal, ahogyan a klub mostanság működik. Egyre több a figyelmeztető jel!” – Így Gaspart, aki kitért a Barca körüli másik slágertémára, Neymar visszatérésére is.

“A Barca biztos, hogy le akarta igazolni Neymart a nyáron, csak hát 300 millió euró körül volt az ára. Ezt nem engedhette meg a klub. Neymar kivételes képességű játékos, viszont a visszatérése éppen ezért nem lesz egyszerű. Ettől függetlenül a klub jól tette, hogy megpróbálta őt megszerezni.” – Így Gaspart, aki szerint Messi a Neymar-saga alakulása miatt sem teljesen elégedett a klubnál zajló háttérmunkával.