Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barcelona: több visszatérőre is számíthatnak a Valencia elleni bajnokira

A katalán csapat közeli Sport úgy tudja, hogy a Barcelona két eddig sérült játékosára is számíthat majd a soron következő spanyol bajnoki mérkőzésen. 

Forrás: Yahoo Sport

Úgy tűnik, hogy felépült sérüléséből Luis Suarez. Az uruguayi támadó a héten már a társakkal edzett és fitt lesz a hétvégi bajnokira, de az még kérdéses, hogy kezdőként léphet-e majd a pályára. Suarez mellett a válogatott szünetben megsérült Nelson Semedo is bevethető lesz már. Habár először komolynak tűnt az eset, később kiderült, hogy mégsem az, és már ő is a többiekkel együtt edzhetett.

Az már biztos, hogy Lionel Messi nem lesz ott a találkozón, és a játékos maga nyilatkozott arról, hogy abban sem biztos, hogy a Borussia Dortmund elleni Bajnokok Ligája csoportmérkőzésen már ott lesz a csapattal.

A válogatott szünet alatt problémák akadtak Samual Umtitivel is, de később róla is kiderült, hogy nem komoly a sérülése, de elővigyázatosságból minden bizonnyal ő még nem kerül be a keretbe. Arthur, Lenglet és Griezmann egézségesen tértek vissza Barcelonába.