Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

La Liga: Máris dicsérik a Real tehetségét!

Úgy tűnik, a Real Madrid kölcsönjátékosaként a Mallorcánál szereplő Takefusa Kubonak elég volt két meccs, és összesen 38 játékperc ahhoz, hogy sokakat meggyőzzön képességeiről.

(Kép: alianzanews.com)

A La Liga negyedik fordulójának nyitómeccsén, az Athletic Bilbao ellen (0:0) összesen 27 percet kapó 18 esztendős japán tehetség igazán agilisen mozgott, becserélésével fellendült a Mallorca támadójátéka is.

Kubo ígéretes megmozdulásai mellett egy tizenegyest is kiharcolt a találkozó vége felé, mellyel a Mallorca el is dönthette volna könnyedén a három pont sorsát (A büntetőt Abdon Prats kihagyta – a szerk.).

A lefújást követően Vicente Moreno edző külön kitért a szerinte is sokra hivatott Kubora,

“Take remekül csinálta a tizenegyes előtt, de amíg a pályán volt, kiválóan futballozott. Nagyszerű játékos, de nem szabad elfelejteni vele kapcsolatban, hogy még csak 18 éves. Minőséget képvisel már most, ez látható!” – Fogalmazott a Mallorca trénere, aki azt is hozzátette, hogy óva intené a szurkolókat attól, hogy Kubot hirtelen hatalmas sztárrá kiáltsák ki, hiszen sokkal fontosabb a japán tehetség megítélését illetően az, hogy reális elvárásokat támasszanak vele szemben.