Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Januárban távozhat a Real Madrid kegyvesztettje – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint a januári átigazolási időszak során elhagyhatja a Real Madrid csapatát a “blancóknál” igencsak parkolópályára tett spanyol csatár…

A Calciomercato információi szerint a Real Madrid csapata a januári átigazolási időszakban már elengedheti mellőzött támadóját, a távozással már nyáron is szóba hozott Mariano Diazt, akit például az AS Roma és az AC Milan is szívesen látna az olasz bajnokság (Serie A) mezőnyéből.

A 26 éves támadó tavaly nyáron Cristiano Ronaldo távozása után tért vissza a “blancókhoz” az Olympique Lyon csapatától, ám hiába kapta meg a 7-es mezt, adós maradt a megbízható teljesítménnyel. Diaz a 2018-2019-es idény során részben sérülései miatt is csupán 13 bajnokin jutott lehetőséghez, amely mérkőzések alatt három találatot szerzett. Az újonnan indult évadban pedig még egyik bajnoki mérkőzésre sem nevezték őt be, nagyon úgy néz ki, hogy Zinedine Zidane egyáltalán nem számol vele, így a “királyi gárda” az eladása vagy kölcsönadása mellett készül elhatározni magát.