Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Biztosan kihagyja az első BL mérkőzést a Real Madrid és a PSG legmeghatározóbb játékosa is

A szerdai mérkőzés minden bizonnyal szemkápráztató lesz, de az előző szezonban összeszedett eltiltások miatt mindkét csapatból hiányozni fog egy-egy alapember.

(fotó: en.as.com)

A Football Espana értesülései szerint Sergio Ramos vádlisérüléssel bajlódik, de az Amszterdamban összeszedett eltiltása miatt egyébként sem léphet pályára a BL-csoportkör első mérkőzésén. Az Ajax elleni első mérkőzés utolsó perceiben szabálytalankodott, és sárga lapot kapott, így a visszavágón tölthette volna le az egy meccsre szóló eltiltását. A mérkőzés után azonban elszólta magát, elismerte, hogy direkt szabálytalankodott, hogy sárga lapot kapjon, így az UEFA további egy meccsre eltiltotta. Mivel a Real Madrid végül kiesett az Ajax ellen, így Ramos még nem tölthette le az eltiltását. Talán, ha szerepelhetett volna a visszavágón, máshogy alakult volna a párharc. Mindenesetre, ha nem árulta volna el magát, akkor az UEFA talán sosem jött volna rá a zsiványságra. Visszatérve a sérülésére, a madridiak bíznak abban, hogy a spanyol védő pályára léphet a Sevilla elleni hétvégi bajnokin.

Neymar gyönyörű, győzelmet érő ollózással tért vissza a PSG-be, de ő sem léphet pályára, mert a Manchester United elleni visszavágó után -melyen sérülés miatt pályára sem lépett- nyilvánosan kritizálta a játékvezetőket, amiért három mérkőzésre szóló eltiltást kapott. És mivel a Realhoz hasonlóan a PSG sem jutott tovább, így neki is az idei BL-szezonban kell letöltenie az eltiltását.