Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Így büntethetik a Barcelonát Griezmann szabálytalan leigazolása miatt

Mint ismeretes, az Atletico Madrid feljelentette a Barcelonát a spanyol szövetségnél, amiért a klub tudomása nélkül kezdtek el tárgyalni az élő szerződéssel rendelkező Antoine Griezmannal. Egy szövetség közeli forrás szerint már meg is van a katalán gárda büntetése.

Forrás: foxsports.com

A Spanyol Labdarúgó-szövetség (RFEF) egyik bírája, Juantxo Landaberea szerint a Fegyelmi Bizottság már meghozta a döntését az Atletico Madrid és a Barcelona ügyében. A katalán gárdát már biztosan elmarasztalják Griezmann szabálytalan leigazolása miatt, a büntetés pedig az lehet, hogy egy hazai spanyol bajnoki mérkőzést zárt kapuk mögött kell játszaniuk.

A döntés még nem végleges, a bizottság szeptember 18-án ül össze, de lezárni majd csak a jövő héten fogják az ügyet. Ha nem ezt a szankciót szavazzák meg, akkor mindössze 3000 eurós bírsággal sújthatják a Barcelonát.

Az Atletico Madrid emellett még azzal is vádolja a katalán gárdát, hogy úgy kerülték el Griezmann eredeti, 200 millió eurós kivásárlási árát, hogy a transzfer bejelentésével szándékosan megvárták a július 1-jét, hogy a már csökkentet, 120 milliós összeget fizessék ki érte. Ez az ügy jelenleg a FIFA-nál van, döntés még nem született.