Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Olasz tehetség a MU célkeresztjében – sajtóhír

Nemzetközi sajtóértesülések szerint immár a Manchester United gárdája is árgus szemekkel figyeli az olaszok fiatal középpályás-tehetségét…

Az ESPN információi szerint a Manchester United együttese az elmúlt hétvégén játékosmegfigyelőkön keresztül térképezte fel Sandro Tonali játékát az olasz élvonalbeli (Serie A) Brescia legutóbbi mérkőzésén.

A 19 esztendős középpályás az elmúlt szezonban a másodosztályban és a korosztályos válogatottakban nyújtott teljesítményével már kiérdemelte, hogy az olasz sajtó egy emberként egyszerűen csak az “új Andrea Pirlót” lássa benne.

A tehetséges játékost a komplett olasz élmezőny szeretné soraiban látni, a közelmúltban a teljesség igénye nélkül olasz sajtóinformációk szerint a Juventus, az Inter, az AC Milan, az AS Roma és a Napoli egyaránt érdeklődött iránta, míg nemrégiben az Ajax Amszterdam és a Borussia Dortmund ugyancsak megfigyelte már őt, így Serie A-s csapatokon kívül elmondhatjuk, hogy az európai elit is komolyan követi már Tonalit.

Fiatal kora ellenére Tonali az első osztályban is a Brescia mindhárom mérkőzésén kezdő volt, ebből kettőt teljes egészében végig is játszott.