Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Lesimázta a Real Madrid együttesét a Paris Saint-Germain – videóval

Hatalmas ünnep Párizsban, volt csapata ellen remekelt Angel Di Maria, míg a Bayern München szinte unalmasan egyoldalúvá tette mérkőzését a Crvena Zvezda együttese ellen.

(forrás: theguardian.com)

PSG – Real Madrid

Neymar, Mbappe és Cavani kiesését követően,  Angel Di Maria vette hátára a Paris Saint-Germain együttesét, amikor is már az első félidőben, korai találatának köszönhetően szerezte meg a vezetést a párizsi csapat, majd újabb találatával viszonylag egyoldalú félidőt követően 2 gólos előnnyel mehettek a felek az öltözőbe. Gareth Bale ugyan be tudott találni, azonban találatát videóbíró segítségével érvénytelenítették, miután a felvételen jól látszott, hogy Bale a karjával segítette a labda lekezelését.

A második játékrészben ugyan már jobban kinyílt a Real Madrid együttese, és nagyobb nyomást helyeztek a párizsiak kapujára, azonban egy újabb szabálytalan gólon kívül, nem volt helyzete a spanyol gigásznak, ellenben a francia fővárosiak a hajrában szinte bolondot csináltak a habfehérek védelméből és egy teljesen kijátszott akciót követően Menuier állította be a 3-0-as végeredményt.

PSG – Real Madrid: 3-0 (2-0)
Gólszerzők: Di Maria (14. 33.) Menuier (91.)  ill. –
Sárga lap:  – ill. Carvajal (32.) Junior (82.) Varane (89.)
Kiállítás:  – ill. –

PSG: Navas, Meunier, Thiago Silva, Kimpembe, Bernat, Marquinhos, Gueye, Verratti, Sarabia, Icardi, Di Maria

Real Madrid: Courtois, Carvajal, Eder Militao, Varane, Mendy, Kroos, Casemiro, Rodriguez, Bale, Benzema, Hazard

Videó hamarosan!

Bayern München – Crvena Zvezda

A Bayern München nem állt be a sorba, és nem okozott meglepetést, szinte izgalmak nélkül simázta le ellenfelét hazai pályán. Coman találatát követően szinte esélyt sem adtak a vendégeknek a gólszerzésre az első játékrészben, majd a mérkőzés hajrájában kihasználva a Zvezda játékosainak fáradtságát, Lewandowski és Müller találatával könnyedén lezárták a mérkőzést, és beállították a 3-0-as végeredményt. Tükör sima mérkőzés, a vendég kaput eltaláló lövés nélkül tárták az összecsapást.

Bayern München – Crvena Zvezda: 3-0 (1-0)
Gólszerzők: Coman (34.), Lewandowski (80.) Müller (91.)  ill. –
Sárga lap:  – ill. Degenek (51.) Vulic (90.)
Kiállítás:  – ill. –

Videó hamarosan!