Track & Race Sportügynökség Kft. - A sportrendezvény partner

Barca: „Valverde akarta Neymar leigazolását, de…”

Az FC Barcelona a leghitelesebb, klub körüli értesülések szerint szinte mindent megtett, és számtalan ajánlattal bombázta a Paris Saint-Germaint, a brazil Neymar megszerzése érdekében. Azonban idén nyáron végül semmi sem történt, és a dél-amerikai támadó maradt Párizsban.

Hivatalosan soha el nem ismert módon semmilyen ajánlattal nem tudott a Barca a PSG kedvére tenni az elmúlt hónapokban. Pedig állítólag a katalán sztárklub több játékosát, és 100 millió eurónál is nagyobb összeget ígért azért a párizsiaknak, hogy azok visszaengedjék a Camp Nou-ba a kiszemeltjüket.

A Barcelona egyik fontos vezetőségi tagja, a korábban a La Masíat is vezető Óscar Grau elárulta, hogy nem csak az elöljárók és a korábbi játékostársak kívánsága volt Neymar visszacsábítása:

„Neymar a vezetőedző kérése is volt. Megpróbáltuk fenntartható módon megvalósítani a megszerzését, számos alternatívát megmutatva a PSG-nek, amelyeket mindig elutasítottak. Minden ajánlatunkat visszaküldték, bármely más játékosunkat akartuk is bevonni.”

– sopánkodott a katalán sportvezető.